top of page

Uit de krant

Delta post Maart 2008:

Het is al weer 5 jaar geleden dat Jolande Ruis-Groenewold haar eigen nagelstudio, Jo Nails, opende. In een daarvoor ingerichte ruimte, aan de Midachten 45 in Epe doet Jolande dit werk met veel plezier. Op 21 maart 2003 ging ze van start, na haar certificaten tot nagel stylist behaald te hebben. In deze 5 jaar heeft ze haar klantenkring zien uitbreiden.

Veel is er mogelijk. Zo kan men er terecht voor manicure, nail arts en acryl nagels. Dit laatste wordt veel gevraagd. Voor nagelbijters is dit zeker ook een goede oplossing. Jolande: “Zelf ben ik van nature een nagelbijter. Hier is ook de interesse voor het vak door ontstaan. De scherpte van de nagels en de haakjes eraan is datgene wat nagelbijters irriteert. Met acryl nagels verhelp je dit direct . ” Jolande vertelt verder: “Ook van veel dames die werkzaam zijn in de zorgsector verzorg ik de nagels. Ik plaats acryl nagels zodat hun nagels niet meer scheuren en zij hun patiënten niet bezeren.”

Teven komen bruidjes vaak voor een nagel behandeling bij Jo Nails. “Op de ringvinger plaats ik dan vaak een nagel versiering .“ Bovendien krijgen zij een leuk cadeau mee.”

De klant is bij Jolande zeker geen nummertje. Een behandeling duurt 3 uur, die volgens Jolande vaak voorbij vliegen. “Ik heb vooral een heel gezellige klantenkring”, laat ze enthousiast weten.

Jolande beseft dat ze zonder haar klanten niet zo lang in haar studio werkzaam zou kunnen zijn. Daarom wil ze haar klanten bedanken. Zo krijgt iedere klant van

JoNails een bloemetje ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van de nagel studio.

Voor meer informatie kan men bellen naar 0578-662066.

Schaapskooi Maart 2008:

5 jaar JoNails

EPE- Nagelstudio JoNails in Epe bestaat alweer 5 jaar. “Het is super! Ik heb een leuke klantenkring en het is lekker druk”, blikt Jolande Ruis terug op de afgelopen periode. “Van nature ben ik nagelbijter en daarom had ik destijds acryl nagels. Ik ging hiervoor naar een stylist in Apeldoorn. Ze vond dat ik mijn acryl nagels keurig bijhield en volgens haar was het vak ook wel iets voor mij. Ze bleef volhouden en uiteindelijk heb ik bij haar een privé cursus gevolgd.” Zodoende begon Jolande destijds haar nagelstudio aan de Spoorlaan 23 en sinds een jaar is ze gevestigd aan de Midachten 45. “Ik heb het vooral druk met acryl nagels zetten. Nagelbijten is daarmee verleden tijd en het staat gewoon representatieve. Je handen en nagels zijn toch je visitekaartje. Mensen besteden veel tijd aan uiterlijke verzorging en bijvoorbeeld make-up, maar vaak zijn de handen en nagels een ondergeschoven kindje. En dat terwijl je alles met je handen doet. Een goede behandeling vind ik dan ook zeker geen overbodige luxe”, vertelt Jolande. Daarnaast kunt u bij Nagelstudio JoNails terecht voor uiteraard een manicure, hand- en arm massage en in de winterperiode biedt ze ook een paraffine bad aan. “Voor mensen die last hebben van winterhanden met kloven en dergelijke. Ook voor mensen met reuma is het goed.” Ga je trouwen en wil je nette handen en nagels? Ook dan kun je bij Jolande terecht. “Bij bruidjes zet ik vaak acryl nagels met een witte tip, de zogenaamde ‘French’. Op de nagel van de ringvinger doe ik vaak iets leuks. Ook heb ik een attentie voor de bruid.” Ook kunt u bij de Nagelstudio uw teen nagels laten lakken. “Dan past het ook mooi bij de vinger nagels. Vaak doe ik er ook een leuk bloemetje bij. Voor een ‘gezellig zomervoetje’. Jolande verkoopt ook producten voor thuis verzorging. “Acryl nagels vergen namelijk wel wat thuiswerk. Zo heb ik daarvoor o.a. nagelriem olie. Daarnaast staat en hangt hier van alles. Mensen zitten hier vaak drie uur en dan moeten ze wel wat te kijken hebben. Ik wil de mensen een stukje ontspanning bieden.” Jolande viert haar eerste lustrum met haar klanten. “Zij krijgen een bloemetje met een bedankje erbij. Ik verwen mijn klanten graag. Zo krijgen ze met Kerst ook een attentie. Ik heb het immers aan hen te danken dat ik alweer 5 jaar mijn nagelstudio heb!” Voor meer informatie kunt u contact opnemen met JoNails via tel. 0578-662066.

Heropening Nagelstudio JoNails

Schaapskooi 2009:

Een heleboel mensen maken in zijn of haar leven wel eens een verkeerde keuze en daar ben ik er ook 1 van.

Na 6 ½ jaar als Nagel stylist gewerkt te hebben in mijn eigen nagelstudio JoNails te Epe kreeg ik vorig jaar november 2008 een ingeving om eens wat totaal anders te gaan doen en heb ik Nagelstudio Jonails gesloten en verkocht.

Helaas na een paar maanden was ik er al achter dat ik mijn draai niet ging vinden in mijn nieuwe werkomgeving en miste mijn vak als Nagel stylist enorm.

Door omstandigheden kreeg ik uiteindelijk mijn verkochte nagel studio weer terug . Mijn gedachten sloegen meteen op hol, dit was het moment, een onverwachte kans ,ik ga weer beginnen ik ga Jonails weer heropenen zei ik tegen mijn man en kinderen. Ontzettend dankbaar ben ik dat mijn gezin weer achter mijn keuze staat en vinden het geweldig dat ik weer op mijn oude vertrouwde plek zal zitten, al moet er weer heel veel gebeuren in de Nagelstudio die intussen al een ander doel had gekregen. Nogmaals mijn dank voor mijn man die meteen de kwast etc. ter hand heeft genomen en mijn Nagelstudio weer een geweldig en vernieuwd uiterlijk heeft gegeven.

Ik ben weer een blij en gelukkig mens , u opnieuw te kunnen uitnodigen bij:

Nagelstudio JoNails Midachten 45 8162 CK Te Epe.

Vanaf maandag 9 november zal ik mijn werkzaamheden als Nagel stylist weer oppakken.

De service zal zijn zoals u dat van mij gewend was ,de koffie/thee zal weer rijkelijk aanwezig zijn

en uw handen en nagels zullen weer uw visite kaartje worden.

Gespecialiseerd in nagel bijt problemen

Alle vormen van Acryl nagels : Wilt u een witte tip, naturel uitziende nagels of een verstevigend laagje over uw eigen nagels of misschien wel Glitter er is een heleboel mogelijk.

Voor bruidjes zijn er speciale arrangementen met evt. speciale nagel versiering en een kado.

Manicure: het verzorgen van uw eigen nagels en nagelriemen en handen met evt. hand en arm massage

Paraffine bad : Voor het zoveel mogelijk voorkomen van winterhanden en een verlichting voor de handen van reuma patiënten er zijn speciale paraffine bad kaarten verkrijgbaar.

Tevens zijn er leuk verpakte cadeau bonnen verkrijgbaar.

Natuurlijk zal ik u altijd adviseren en zijn er producten voor uw thuis verzorging.

Behandelingen zijn volgens afspraak of wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij

Nagelstudio JoNails belt u gerust …Tel nr.

0578-662066 

Schaapskooi        5-December -2012:

Nagelstudio JoNails EPE- Nagelstudio JoNails te Epe van Jolande Ruis Groenewold bestaat volgend jaar maart 10 jaar en dat viert ze met actiemaanden van januari tot en met juli.

21 maart 2003 heb ik mijn certificaten behaald. In die tien jaar heb ik een behoorlijke vaste kern aan klanten verzameld.

Dat is iets geweldigs, iets om dankbaar voor te zijn want zonder deze klanten kan ik niet bestaan”, vertelt Jolande.

Wie haar nagels of handen door Jolande laat behandelen, kan rekenen op ervaring en kwaliteit.

“Ik besteed veel tijd aan een behandeling, op die manier kan ik kwalitatief goede nagelverzorging garanderen”. Jolande werkt momenteel met het nieuwste op het gebied van afzuigsystemen. Valentino uit Amerika is een compact afzuigsysteem en als beste getest.

JoNails is al jaren het adres voor gellakken en sinds een jaar werkt Jolande met het product ‘Shellac’, een heel sterke nagel dat 2 tot 3 weken blijft zitten, op de voeten zelfs tot 8 weken. Inloopdagen:

Vorig jaar heeft Jolande voor het eerst inloopdagen gehouden en gaat dit voor de kerstdagen weer organiseren.

Dit zijn laagdrempelige infodagen die ideaal zijn voor mensen die graag eens willen weten wat er in een nagelstudio gebeurt.

Ook kunnen ze snuffelen tussen accessoires zoals sieraden, sjaals en tassen en de nagelproducten voor de thuisverzorging.

Je kan een proefnageltje Shellac krijgen om te ervaren wat het is. Shellac is in allerlei kleuren te krijgen.

Daarnaast kun je hier slagen voor een cadeautje voor onder de boom.

De zelf uitgezochte nagelproducten pak ik leuk in tot een kerstcadeautje.

En natuurlijk geef ik informatie over alles op het gebied van nagel- en handverzorging zoals winterhanden”, vertelt Jolande.

De inloopdagen zijn op zaterdag 15 en 22 december van 11.00 tot 16.00 uur.

De nagelstudio, die voor de inloopdagen in kerstsfeer is gehuld, heeft voor iedere vaste klant die zich aanmeldt, een kerstattentie.

Actiemaanden:

In de maanden januari tot en met juli heeft JoNails actiemaanden, met iedere maand een andere actie.

Aan het begin van iedere maand verschijnt in de Schaapskooi een actiebon en met die bon kan de klant gebruik maken van de acties.

Voor alle acties geldt: eerst bellen voor een reservering en de bon uit de Schaapskooi meenemen!

In de maand januarigeeft Jolande een gratis paraffinebad weg.

Dat is een oppepper voor mensen met winterhanden en kloven.

In februari komt een vervolg op de winterhanden met een handmassage met een product wat winterhanden tegengaat.

Ook krijgt men een kennismaking met de one-minute scrub.

Ook dit is gratis.

In de jubileummaand maart liggen bij ondernemers in Epe kaarten met lootjes die iedereen kan meenemen.

Sommige lootjes bevatten prijzen variërend van nagellak, manicure t.w.v. 20 euro, Shellac t.w.v. 40 euro en een acrylbehandeling t.w.v. 65 euro. Van deze prijzen worden er meerdere uitgedeeld.

De bekendmaking van deze prijzen worden begin April op deze site en op de facebook pagina van Nagelstudio JoNails vermeld worden.

In april ontvangt iedere klant, vaste klanten en iedere klant die zich aanmeldt, een kleine nagelriemolie cadeau.

Wie zich in de maand mei opgeeft voor 5 Shellacbehandelingen, ontvangt er 1 gratis.

In de maand juni is een Shellacbehandeling voor de voeten, na een pedicurebehandeling bij een pedicure, geen €40 euro maar €20 euro.

En in de vakantiemaand juli is er voor iedere aangemelde klant een nagelverzorgsetje voor op reis.

Nagelstudio JoNails is te vinden aan Midachten 45 in Epe,

tel. 0578-662066

of kijk eens op de website: www.jonails.nl.

Een hartelijke groet,

Jolande Ruis-Groenewold

Schaapskooi         27 September 2015:

JoNails Nagelstudio

bestaat 12,5 Jaar.

EPE- Een bijzondere mijlpaal voor Jolande Groenewold – Ruis: afgelopen zondag vierde zij samen met haar klanten het 12,5-jarig bestaan van haar JoNails Nagelstudio.

De schoonheidsbranche had altijd al de interesse van Jolande. Na haar scheiding kwam Jolande – die daarvoor met haar ex-man in hun hoveniersbedrijf werkte – als nagelbijter terecht bij een nagelstyliste. In die tijd schoten de opleidingscentra voor nagelstylistes als ‘paddestoelen uit de grond’. “Mijn styliste baalde daar best van en vond dat het vak zo stuk werd gemaakt. Zij wilde zich concentreren op het geven van privéopleidingen en dan alleen aan mensen waarvan zij dacht dat die het in de vingers hadden. Ik was thuis ook al bezig met het verzorgen van mijn nagels en dat viel haar op. ‘Is het niet iets voor jou?’ vroeg ze en zo is het balletje gaan rollen.” Jolande volgde de opleiding en ging vervolgens van start, zoals gezegd in een periode waarin veel nagelstudio’s van start gingen. Jolande heeft daarom van begin af aan geprobeerd zich te onderscheiden met haar service. “Mensen die bij mij komen moeten zich bijzonder voelen in mijn salon. Je bent hier geen nummer, ik heb ook geen ‘1 uur klaar’-mentaliteit: ik neem ruim de tijd voor mijn klanten en bied ze een luisterend oor.” Deze werkwijze heeft z’n vruchten afgeworpen getuige haar jubileum. Na al die jaren werkt Jolande ook nog steeds met veel plezier in haar salon: “Ik zeg altijd dat ik het prachtigste vak op aarde heb: mensen gaan altijd blij en gelukkig bij me de deur uit! Het is ook mijn passie om altijd tot het mooiste resultaat te komen en mensen te verbazen met wat er allemaal mogelijk is.”

Een belangrijke ontwikkeling in het vak is volgens Jolande de komst van Shellac van het merk CND geweest. “Dat was 4 jaar geleden. Tot die tijd had je voornamelijk acryl en zwaardere gelsoorten om een nagel mee op te bouwen. Shellac is een soort nagellak met gel erin verweven en het werkt licht verstevigend op de eigen nagel. Het is beschikbaar in vele kleuren en blijft lang zitten. Het is het beste product dat verkrijgbaar is en daarom ga ik er ook voor!”, aldus Jolande. “Voordeel is ook dat het veel vriendelijker is voor de eigen nagel. Ik ben er super tevreden over.” Een ander nieuw product is Brisa, dat vooral goed toepasbaar is bij nagelbijters. “Ook veel vriendelijker dan de vroeger acrylnagels.” Shellac kan ook goed gebruikt worden voor teennagels, leuk bijvoorbeeld in de zomermaanden. Heeft u verbrijzelde teennagels? Ook daar kan Jolande weer iets moois van maken. In de wintermaanden kunt u bij haar terecht voor heerlijke paraffinebadjes. Daarnaast voorziet Jolande bruidjes van prachtige nagels én is ze – als ervaringsdeskundige – gespecialiseerd in nagelbijters. Daarvoor biedt ze ook arrangementen aan die te vinden zijn op haar website www.jonails.nl. Jolande heeft vele trouwe klanten, waarvan ze er twee in het zonnetje wil zetten. “Geri Pannekoek is de vriendin van mijn dochter en samen hebben zij veel model gezeten tijdens mijn opleiding. Tot op de dag van vandaag is zij nog klant bij mij. De eerste klant die mij belde, nadat er een stukje in de Schaapskooi had gestaan over de start van mijn salon, was Froukje Fredriks op 29 maart 2003. Ook zij is nog steeds klant bij mij!” Jolande benadrukt dat iedereen bij haar terecht kan. “Als je vragen hebt: schroom niet, schaam je niet, je kunt altijd informatie bij me inwinnen! Het kan niet zo gek zijn, of er is wel iets aan te doen.” En: “Ook mannen zijn van harte welkom!” Bel voor informatie of het maken van een afspraak met:

tel. 0578-662066.

Schaapskooi     Maart 2018:

Epe 21 Maart 2003 … Epe 21 Maart 2018

Zo super Trots dat Nagelstudio JoNails deze maand 15 jaar mag bestaan.

Wat heb ik genoten van de afgelopen 15 jaar om werkzaam te mogen zijn als Nagelstyliste.

En wat heb ik een enorme passie voor dit vak.

De meest lieve en prachtige klanten die ik altijd van mooie nagels mag voorzien.

De ontwikkelingen gaan nog steeds hard op nagelgebied en het blijft iedere keer weer een uitdaging om de meest nieuwste en beste technieken uit te kunnen voeren binnen Nagelstudio JoNails.

Zo dankbaar u als klant in mijn Nagelstudio te mogen ontvangen.

Dankbaar voor het vertrouwen in Nagelstudio JoNails. Dankzij u mag ik deze mijlpaal vieren.

Voor u ben ik mijn zaak begonnen en door u mocht ik mijn zaak behouden.

De meest mooie en prachtige momenten mochten we samen delen en helaas ….zoals een ieder van ons ook getroffen wordt in de minder mooie kanten van dit wereldse leven. Zo ook bij mij.

Wat mocht u mij soms troostende woorden geven en wat mochten we samen blijdschap vieren.

Wat mochten we veel van elkaar leren.

Uw meeleven op alle fronten heeft mij en ons goed gedaan.

We gaan heerlijk verder in de Studio met nagelen de lekkere kop cappuccino of thee en gezelligheid alom.

En er staat voor u als klant uiteraard een leuk cadeau klaar.

Nagelstudio JoNails is te vinden aan Midachten 45 in Epe,

tel. 0578-662066

Lieve groet,   Jolande Groenewold

bottom of page