Nagelstudio JoNails     

 

           

Bij Nagelstudio JoNails kunt u niet pinnen.

 

Uit de krant

 

Delta post 2008:

 

 

 

Het is al weer 5 jaar geleden dat Jolande Ruis-Groenewold haar eigen nagelstudio, Jo Nails,  opende. In een daarvoor ingerichte ruimte, aan de Midachten 45 in Epe doet Jolande dit werk met veel plezier. Op 21 maart 2003 ging ze van start, na haar certificaten tot nagel stylist behaald te hebben. In deze 5 jaar heeft ze haar klantenkring zien uitbreiden.

 

Veel is er mogelijk. Zo kan men er terecht voor manicure,  nail arts en acryl nagels. Dit laatste wordt veel gevraagd. Voor nagelbijters is dit zeker ook een goede oplossing.  Jolande: “Zelf ben ik van nature een nagelbijter. Hier is ook de interesse voor het vak door ontstaan. De scherpte van de nagels en de haakjes eraan is datgene wat nagelbijters irriteert. Met acryl nagels verhelp je dit direct . ” Jolande vertelt verder: “Ook van veel dames die werkzaam zijn in de zorgsector verzorg ik de nagels. Ik plaats acryl nagels zodat hun nagels niet meer scheuren en zij hun patiënten niet bezeren.”

Teven komen bruidjes vaak voor een nagel behandeling bij Jo Nails. “Op de ringvinger plaats ik dan vaak een nagel versiering .“ Bovendien krijgen zij een leuk cadeau mee.”

 

De klant is bij Jolande zeker geen nummertje. Een behandeling duurt 3 uur, die volgens Jolande vaak voorbij vliegen. “Ik heb vooral een heel gezellige klantenkring”, laat ze enthousiast weten.

 

Jolande beseft dat ze zonder haar klanten niet zo lang in haar studio werkzaam zou kunnen zijn. Daarom wil ze haar klanten bedanken. Zo krijgt iedere klant van

JoNails een bloemetje ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van de nagel studio.

 

Voor meer informatie kan men bellen naar 0578-662066.

 

 

Schaapskooi 2008:

 

5 jaar JoNails

EPE- Nagelstudio JoNails in Epe bestaat alweer 5 jaar. “Het is super! Ik heb een leuke klantenkring en het is lekker druk”, blikt Jolande Ruis terug op de afgelopen periode. “Van nature ben ik nagelbijter en daarom had ik destijds acryl nagels. Ik ging hiervoor naar een stylist in Apeldoorn. Ze vond dat ik mijn acryl nagels keurig bijhield en volgens haar was het vak ook wel iets voor mij. Ze bleef volhouden en uiteindelijk heb ik bij haar een privé cursus gevolgd.” Zodoende begon Jolande destijds haar nagelstudio aan de Spoorlaan 23 en sinds een jaar is ze gevestigd aan de Midachten 45. “Ik heb het vooral druk met acryl nagels zetten. Nagelbijten is daarmee verleden tijd en het staat gewoon representatieve. Je handen en nagels zijn toch je visitekaartje. Mensen besteden veel tijd aan uiterlijke verzorging en bijvoorbeeld make-up, maar vaak zijn de handen en nagels een ondergeschoven kindje. En dat terwijl je alles met je handen doet. Een goede behandeling vind ik dan ook zeker geen overbodige luxe”, vertelt Jolande. Daarnaast kunt u bij Nagelstudio JoNails terecht voor uiteraard een manicure, hand- en arm massage en in de winterperiode biedt ze ook een paraffine bad aan. “Voor mensen die last hebben van winterhanden met kloven en dergelijke. Ook voor mensen met reuma is het goed.” Ga je trouwen en wil je nette handen en nagels? Ook dan kun je bij Jolande terecht. “Bij bruidjes zet ik vaak acryl nagels met een witte tip, de zogenaamde ‘French’. Op de nagel van de ringvinger doe ik vaak iets leuks. Ook heb ik een attentie voor de bruid.” Ook kunt u bij de Nagelstudio uw teen nagels laten lakken. “Dan past het ook mooi bij de vinger nagels. Vaak doe ik er ook een leuk bloemetje bij. Voor een ‘gezellig zomervoetje’. Jolande  verkoopt ook  producten voor thuis verzorging. “Acryl nagels vergen namelijk wel wat thuiswerk. Zo heb ik daarvoor o.a. nagelriem olie. Daarnaast staat en hangt hier van alles. Mensen zitten hier vaak drie uur en dan moeten ze wel wat te kijken hebben. Ik wil de mensen een stukje ontspanning bieden.” Jolande viert haar eerste lustrum met haar klanten. “Zij krijgen een bloemetje met een bedankje erbij. Ik verwen mijn klanten graag. Zo krijgen ze met Kerst ook een attentie. Ik heb het immers aan hen te danken dat ik alweer 5 jaar mijn nagelstudio heb!” Voor meer informatie kunt u contact opnemen met JoNails via tel. 0578-662066.

 

 

 

Heropening Nagelstudio JoNails

Schaapskooi 2009:

 

Een heleboel mensen maken in zijn of haar leven wel eens een verkeerde keuze en daar ben ik er ook 1 van.

Na 6 ½  jaar als Nagel stylist gewerkt te hebben in mijn eigen nagelstudio  JoNails te Epe kreeg ik vorig jaar november 2008 een ingeving om eens wat totaal anders te gaan doen  en heb ik Nagelstudio Jonails gesloten en verkocht.

Helaas na een paar maanden was ik er al achter dat ik mijn draai niet ging vinden in mijn nieuwe werkomgeving en miste mijn vak als Nagel stylist enorm.

Door omstandigheden kreeg  ik uiteindelijk mijn verkochte nagel studio weer terug . Mijn gedachten sloegen meteen op hol, dit was het moment, een onverwachte kans ,ik ga weer beginnen ik ga Jonails weer heropenen zei ik tegen mijn man en kinderen. Ontzettend dankbaar ben ik dat mijn gezin weer achter mijn keuze staat  en vinden het geweldig dat ik weer op mijn oude vertrouwde plek zal zitten, al moet er weer heel veel gebeuren in de Nagelstudio die intussen al een ander doel had gekregen.  Nogmaals mijn dank  voor mijn man  die meteen de kwast etc. ter hand heeft genomen en mijn Nagelstudio weer een geweldig en vernieuwd uiterlijk heeft gegeven.

Ik ben weer een blij  en gelukkig mens , u opnieuw te kunnen uitnodigen bij:

Nagelstudio JoNails Midachten 45 8162 CK Te Epe.

Vanaf maandag 9 november zal ik mijn werkzaamheden als Nagel stylist weer oppakken.

De service zal zijn zoals u dat van mij gewend was ,de koffie/thee zal weer rijkelijk aanwezig zijn

en uw handen en nagels zullen weer uw visite kaartje worden.

Gespecialiseerd in nagel bijt problemen

Alle vormen van Acryl nagels : Wilt u een witte tip, naturel uitziende  nagels of een verstevigend laagje over uw eigen nagels of misschien wel Glitter er is een heleboel mogelijk.

Voor bruidjes zijn er speciale arrangementen met evt. speciale nagel versiering en een kado.

 Manicure:  het verzorgen van uw eigen nagels en nagelriemen en handen met evt. hand en arm massage

Paraffine bad : Voor het zoveel mogelijk voorkomen van winterhanden en een verlichting voor de handen van reuma patiënten er zijn speciale paraffine bad kaarten verkrijgbaar.

Tevens zijn er leuk verpakte cadeau bonnen verkrijgbaar.

Natuurlijk zal ik u altijd adviseren en zijn er producten voor uw thuis verzorging.

Behandelingen zijn volgens afspraak of wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij

Nagelstudio JoNails belt u gerust  …Tel nr.

0578-662066 

 


Schaapskooi 5-12-2012

 

 

Nagelstudio JoNails EPE- Nagelstudio JoNails te Epe van Jolande Ruis Groenewold bestaat volgend jaar maart 10 jaar en dat viert ze met actiemaanden van januari tot en met juli.

21 maart 2003 heb ik mijn certificaten behaald. In die tien jaar heb ik een behoorlijke vaste kern aan klanten verzameld.

Dat is iets geweldigs, iets om dankbaar voor te zijn want zonder deze klanten kan ik niet bestaan”, vertelt Jolande.

Wie haar nagels of handen door Jolande laat behandelen, kan rekenen op ervaring en kwaliteit.

“Ik besteed veel tijd aan een behandeling, op die manier kan ik kwalitatief goede nagelverzorging garanderen”. Jolande werkt momenteel met het nieuwste op het gebied van afzuigsystemen. Valentino uit Amerika is een compact afzuigsysteem en als beste getest.

JoNails is al jaren het adres voor gellakken en sinds een jaar werkt Jolande met het product ‘Shellac’, een heel sterke nagel dat 2 tot 3 weken blijft zitten, op de voeten zelfs tot 8 weken. Inloopdagen:

Vorig jaar heeft Jolande voor het eerst inloopdagen gehouden en gaat dit voor de kerstdagen weer organiseren.

Dit zijn laagdrempelige infodagen die ideaal zijn voor mensen die graag eens willen weten wat er in een nagelstudio gebeurt.

Ook kunnen ze snuffelen tussen accessoires zoals sieraden, sjaals en tassen en de nagelproducten voor de thuisverzorging.

Je kan een proefnageltje Shellac krijgen om te ervaren wat het is. Shellac is in allerlei kleuren te krijgen.

Daarnaast kun je hier slagen voor een cadeautje voor onder de boom.

De zelf uitgezochte nagelproducten pak ik leuk in tot een kerstcadeautje.

En natuurlijk geef ik informatie over alles op het gebied van nagel- en handverzorging zoals winterhanden”, vertelt Jolande.

De inloopdagen zijn op zaterdag 15 en 22 december van 11.00 tot 16.00 uur.

De nagelstudio, die voor de inloopdagen in kerstsfeer is gehuld, heeft voor iedere vaste klant die zich aanmeldt, een kerstattentie.

Actiemaanden:

In de maanden januari tot en met juli heeft JoNails actiemaanden, met iedere maand een andere actie.

Aan het begin van iedere maand verschijnt in de Schaapskooi een actiebon en met die bon kan de klant gebruik maken van de acties.

Voor alle acties geldt: eerst bellen voor een reservering en de bon uit de Schaapskooi meenemen!

In de maand januarigeeft Jolande een gratis paraffinebad weg.

Dat is een oppepper voor mensen met winterhanden en kloven.

In februari komt een vervolg op de winterhanden met een handmassage met een product wat winterhanden tegengaat.

Ook krijgt men een kennismaking met de one-minute scrub.

Ook dit is gratis.

In de jubileummaand maart liggen bij ondernemers in Epe kaarten met lootjes die iedereen kan meenemen.

Sommige lootjes bevatten prijzen variërend van nagellak, manicure t.w.v. 20 euro, Shellac t.w.v. 40 euro en een acrylbehandeling t.w.v. 65 euro. Van deze prijzen worden er meerdere uitgedeeld.

De bekendmaking van deze prijzen worden begin April op deze site en op de facebook pagina van Nagelstudio JoNails vermeld worden.

 

 

In april ontvangt iedere klant, vaste klanten en iedere klant die zich aanmeldt, een kleine nagelriemolie cadeau.

Wie zich in de maand mei opgeeft voor 5 Shellacbehandelingen, ontvangt er 1 gratis.

In de maand juni is een Shellacbehandeling voor de voeten, na een pedicurebehandeling bij een pedicure, geen €40 euro maar €20 euro.

En in de vakantiemaand juli is er voor iedere aangemelde klant een nagelverzorgsetje voor op reis.

Nagelstudio JoNails is te vinden aan Midachten 45 in Epe,

tel. 0578-662066

of kijk eens op de website: www.jonails.nl.


 

Een hartelijke groet,

 

Jolande Ruis-Groenewold